اهمیت حسابداری

اهمیت حسابداری


در این مقاله در مورد اهمیت حسابداری و مهارت یک حسابدار خواهیم پرداخت که یکی از ارکان مهم و ضروری یک شرکت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

چرا حسابداری مهم است؟

حسابداری یک عملکرد پشتیبان است که در آن کارکنان ممکن است مستقیماً با مشتریان، توسعه دهندگان محصول یا تولید ارتباط برقرار نکنند. با این حال، حسابداری نقش کلیدی در برنامه ریزی استراتژیک، رشد و الزامات انطباق یک شرکت ایفا می کند.

حسابداری برای رشد شرکت ضروری است.

بدون بینش در مورد نحوه عملکرد یک کسب و کار، برای یک شرکت غیرممکن است که تصمیمات مالی هوشمندانه را از طریق پیش بینی اتخاذ کند. بدون حسابداری، یک شرکت نمی تواند بگوید کدام محصولات پرفروش ترین هستند، چه مقدار سود در هر بخش به دست می آید، و چه هزینه های سربار مانع سود می شود.

حسابداری برای تامین مالی ضروری است.

سرمایه گذاران خارجی می خواهند اطمینان حاصل کنند که می دانند در چه چیزی سرمایه گذاری می کنند. قبل از تأمین مالی خصوصی، سرمایه گذاران معمولاً به صورت های مالی (اغلب حسابرسی شده) نیاز دارند تا سلامت کلی یک شرکت را ارزیابی کنند. همین قوانین مربوط به تامین مالی بدهی است. بانک ها و سایر مؤسسات وام دهنده اغلب به عنوان بخشی از فرآیند پذیره نویسی و بررسی برای صدور وام، به صورت های مالی مطابق با قوانین حسابداری نیاز دارند.

حسابداری برای خروج مالک ضروری است.

شرکت های کوچکی که ممکن است به دنبال خرید باشند، اغلب نیاز به ارائه صورت های مالی به عنوان بخشی از تلاش های اکتساب یا ادغام دارند. به جای بستن ساده یک کسب و کار، یک صاحب کسب و کار ممکن است سعی کند موقعیت خود را “پول نقد” کند و برای ساخت یک شرکت غرامت دریافت کند. مبنای ارزش گذاری یک شرکت استفاده از سوابق حسابداری آن است.

حسابداری برای پرداخت ضروری است.

یک شرکت به طور طبیعی دارای بدهی است و بخشی از مسئولیت مدیریت آن بدهی، پرداخت به موقع به طرف های مربوطه است. بدون تقویت مثبت این روابط تجاری، یک شرکت ممکن است خود را با یک تامین کننده یا فروشنده کلیدی بیابد. از طریق حسابداری، یک شرکت همیشه می تواند بداند که به چه کسی بدهی دارد و چه زمانی این بدهی ها سررسید است.

حسابداری برای جمع آوری پرداخت ها ضروری است. یک شرکت ممکن است با اعطای اعتبار به مشتریان خود موافقت کند. به جای جمع آوری پول نقد در زمان توافق، ممکن است شرایط اعتبار تجاری مانند خالص 30 را به مشتری بدهد.

مسئولیت های یک حسابدار چیست؟

  • به کسب و کارها کمک می کنند تا سوابق دقیق و به موقع امور مالی خود را حفظ کنند.
  • مسئول نگهداری سوابق معاملات روزانه شرکت و تنظیم آن معاملات در صورتهای مالی مانند ترازنامه، صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد هستند.
  • خدمات دیگری مانند انجام ممیزی های دوره ای یا تهیه گزارش های مدیریت موقت را نیز ارائه می دهند.

چه مهارت هایی برای حسابداری مورد نیاز است؟

حسابداران از طیف گسترده ای از زمینه ها می آیند. با این حال، به طور کلی، توجه به جزئیات یک جزء کلیدی در حسابداری است، زیرا حسابداران باید قادر به تشخیص و تصحیح اشتباهات یا اختلافات ظریف در حساب های یک شرکت باشند. توانایی تفکر منطقی نیز برای کمک به حل مسئله ضروری است. مهارت های ریاضی مفید هستند اما به دلیل در دسترس بودن گسترده رایانه ها و ماشین حساب ها، نسبت به نسل های قبلی اهمیت کمتری دارند.

امیدوارم این مطلب در مورد اهمیت حسابداری و مهارت یک حسابدار برای شما سودمند و کاربردی باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *