وظایف حسابرسان|حسابداری یا حسابرسی

وظایف حسابرسان به طور کلی شامل برسی و ارزیابی صحت و قابل اعتمادیت گزارش‌های مالی سازمانها و مؤسات اقتصادی می‌شود. به طور معمول، حسابرسان در راستای تامین اعتماد عمومی، اهرمی برای تصمیم‌گیری‌های مالی و تضمین صحت اطلاعات مالی عمل می‌کند. حسابداری یا حسابرسی؟ کدام بهتر است؟

به عنوان بخشی از وظایف حسابرسان، آنها فعالیت‌های زیر را انجام می‌دهند:

  1. برسی صحت گزارش‌های مالی: حسابرسان تحلیل و برسی گزارش‌های مالی سازمانها را به منظور اطمینان از دقت و صحت اطلاعات مالی انجام می‌دهند.
  2. تضمین و تأیید صحت: حسابرسان مسئولیت تضمین و تأیید صحت گزارش‌های مالی ارائه شده توسط سازمانها را بر عهده دارند. آنها با استفاده از استانداردهای حسابداری معتبر و قوانین مربوطه، تحقیقات و برسی‌های لازم را انجام می‌دهند تا صحت و قابل اطمینان بودن اطلاعات مالی را تضمین کند.
  3. رعایت قوانین و مقرات: حسابرسان باید بر اساس قوانین و مقرات حسابداری و حسابرسی عمل کند و از رعایت استانداردهای حرفه‌ای برخوردار باشند. آنها می‌بایست قوانین مالیاتی، قوانین حسابداری، و همچنین قوانین آمریکا در صورت لزوم را رعایت کند.
  4. تشکیل و ارائه گزارش: حسابرسان متعهد به تشکیل و ارائه گزارشی مستند و جامع در مورد نتایج فعالیت‌های حسابرسی خود هستند. این گزارش باید شامل نتایج برسی صحت مالی، نقاط ضعف مشاهده شده و نتایج فعالیت‌های حسابرسی باشد.
  5. مشاوره و توصیه: حسابرسان ممکن است در زمینه‌های مربوط به حسابداری و مالی نیز مشاوره و توصیه‌هایی به سازمانها ارائه کند. آنها می‌توانند بهبود در فرآیندها و سیستم‌های مالی، کنترل داخلی و مدیریت ریسک‌ها را پیشنهاد دهند.
وظایف حسابرسان| حسابداری یا حسابرسی

حسابداری یا حسابرسی؟

به طور کلی، وظایف حسابرسان شامل تأیید صحت و گزارشگری مالی، پیشنهاد مشاوره‌هایی به منظور بهبود سیستم‌ها و رعایت استانداردهای مالی و قانونی است. هدف نهایی آنها تضمین صحت و قابل اطمینان بودن گزارش‌های مالی و اطلاعات مالی است.

حسابرسی و حسابداری دو عنصر متفاوت در فرآیند حسابداری هستند و هر کدام نقش و اهمیت خود را در تضمین صحت و قابل اعتماد بودن اطلاعات مالی دارند.

حسابداری عملیاتی است که شامل ثبت و رصد تراکنش‌های مالی، تهیه گزارش‌های مالی، تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی و برسی روند مالی برای اطلاع رسانی دقیق و منظم به مدیران و صاحبان سهام است. حسابداری به عنوان یک سیستم مدیریتی به کنترل مالیت و کارآی سازمان کمک می‌کند و از اطلاعاتی که توسط حسابداران تهیه می‌شود، استفاده می‌کند.

حسابرسی به عنوان یک فرآیند مستقل و خارج از سازمان، تحلیل برسی مستندات مالی و نظارت بر اطلاعات مالی است. هدف حسابرسی اطمینان حاصل کردن از صحت، قابل اطمینان و قابلیت اعتماد گزارش‌های مالی است. حسابرسان با برسی گزارش‌ها، اسناد مالی و سایر مستندات مربوطه، برسی کنترل‌های داخلی، جمع‌آوری شواهد و ارائه نظر مستقل در مورد صحت گزارش‌های مالی در طول یک سال مالی، به جمع آوری و ارزیابی شواهد احتمالی دیده شده و صحت گزارش‌های مالی کمک می‌کند.

بنابراین، بهتر است حسابرسی و حسابداری به طور همزمان و متعادل انجام شود. حسابداری لازم است تا اطلاعات مالی دقیق و مطمئنی را فراهم کند، در حالی که حسابرسی برسی مستقل و ارزیابی نهایی را انجام می‌دهد تا تأیید کند که این اطلاعات مالی دقیق و قابل اطمینان هستند. همکاری هر دو نقش برای تضمین صحت و قابل اطمینان اطلاعات مالی بسیار حائز اهمیت است.

ثبت هزینه های حسابرسی به چه صورت انجام می شود.

با ما در تلگرام و اینستاگرام همراه باشید تا از اخبار روز با خبر شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *